Privacy_policy_pa
Privacy_policy_pa
placeholder
placeholder
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Εργαζομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους υποψήφιους εργαζόμενους που θα αναζητήσουν μια θέση εργασίας από την  ΤΞΝΕ ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΤΕΛΣ ΑΕ  (Ξενοδοχείο Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center) καλούμενη στο παρόν χάριν συντομίας ΕΤΑΙΡΕΙΑ και παρέχουν σε αυτήν αιτήσεις εργασίας, βιογραφικά σημειώματα και λοιπά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.  

Ως υποψήφιος εργαζόμενος έχετε δικαίωμα στην προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σέβεται την ιδιωτικότητα σας και τα προσωπικά σας δεδομένα και ενεργεί πάντα σεβόμενη και συμμορφούμενη με τη Νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

«Νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» σημαίνει κάθε νόμος ή/και κανονισμός που σχετίζεται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων αυτών, περιλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ - General Data Protection Regulation 2016/679 - GDPR), της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Οδηγία για την προστασία ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες) όπως έχει ενσωματωθεί, τροποποιηθεί και ισχύει στην ελληνική έννομη τάξη, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και κάθε άλλης Γνώμης ή Κατευθυντήριας Γραμμής έχει εκδοθεί από την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να είναι διαφανής όσον αφορά τον τρόπο συλλογής και χρήσης των δεδομένων στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της για την προστασία των δεδομένων.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά και να φυλάξετε την παρούσα πολιτική με την οποία σας εξηγείται ρητά πώς και γιατί συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, τι κάνουμε με αυτά, πόσο καιρό τα διατηρούμε, με ποιόν τα μοιραζόμαστε, πώς τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που μπορείτε να έχετε σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πάντοτε πλήρως ενήμεροι ως προς τους τρόπους και  τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα εν λόγω δεδομένα καθώς και τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τη Νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Στοιχεία Υπευθύνου Επεξεργασίας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενεργεί ως «υπεύθυνος επεξεργασίας» κατά την έννοια της Νομοθεσίας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υπεύθυνη για να αποφασίζει τους τρόπους με τους οποίους και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγει και χρησιμοποιεί («επεξεργάζεται») τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:

ΤΞΝΕ ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΤΕΛΣ ΑΕ 
Ξενοδοχείο Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center
Λεωφόρος Ηρακλειδών,Ιξιά, Ροδος, 85101, Ελλάδα
Τηλ:  +30 22410 79900
Φαξ: +30 22410 30434 
Email: info@olympicpalacehotel.com
http://www.olympicpalacehotel.com

 

Αρχές Επεξεργασίας

Στα πλαίσια της συμμόρφωσης με τη Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αυτό σημαίνει ειδικότερα ότι:

  • Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας Δεδομένα με δίκαιο, νόμιμο, θεμιτό, σαφή, αντικειμενικό και διαφανή τρόπο.
  • Συλλέγουμε τα δεδομένα σας μόνο για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς που θεωρούμε κατάλληλους για την αίτησή και σας έχουν εξηγηθεί επαρκώς. Επίσης, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με κανέναν άλλο τρόπο παρά μόνο αποκλειστικά με τους σκοπούς αυτούς.
  • Συλλέγουμε και θα διατηρήσουμε τα ελάχιστα δυνατά δεδομένα, τα οποία είναι κατάλληλα, συναφή και απολύτως αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας.
  • Βεβαιωνούμε ότι τα δεδομένα είναι σωστά και θα διατηρούνται επικαιροποιημένα και με ακρίβεια.
  • Διατηρήσουμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε για τους σκοπούς επεξεργασίας.
  • Φροντίσουμε να τα αποθηκεύουμε με την ενδεδειγμένη ασφάλεια.
  • Τα επεξεργαζόμαστε με τρόπο που να διασφαλίζει ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε συναινέσει (κατά περίπτωση), έχετε χάσει ή καταστραφεί

 

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται

Σε σχέση με το ενδιαφέρον σας για εργασία μαζί μας, θα συλλέξουμε, θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σας:

  • Τα δεδομένα που μας δίνετε μέσω του βιογραφικού σας.
  • Τα δεδομένα που μας δίνετε μέσω της αίτησης εργασίας που περιλαμβάνουν  το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, τον τηλεφωνικό σας αριθμό, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την εθνικότητα, την οικογενειακή κατάσταση.
  • Ημερομηνία γέννησης, φύλο, οικογενειακή κατάσταση, προστατευόμενα μέλη / τέκνα.
  • Στοιχεία που αφορούν την μόρφωσή σας και την επαγγελματική σας κατάρτιση, όπως τίτλοι σπουδών, πτυχία, μεταπτυχιακοί τίτλοι, ειδικές δεξιότητες, προηγούμενη προϋπηρεσία, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια.
  • Συστατικές επιστολές.
  • Πληροφορίες σχετικά με την μισθολογική σας κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων παροχών.

 

Τρόπος συλλογής των δεδομένων

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους υποψηφίους τις ακόλουθες πηγές:

  • Το βιογραφικό σημείωμα που μας παρέχετε.
  • Το έντυπο αίτησης που συμπληρώνετε.
  • Από το διαβατήριό σας ή άλλα έγγραφα ταυτότητας
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Κάθε πληροφορία που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια συνέντευξης.
  • Δεδομένα από δημόσια προσβάσιμες στο κοινό πηγές όπως τα κοινωνικά μέσα και οι ιστότοποι επαγγελματικών προφίλ. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε επαγγελματικό προφίλ στο Διαδίκτυο, μπορούμε να συνδυάσουμε αυτόν τον τύπο πληροφοριών με τις πληροφορίες που μας παρέχετε άμεσα.
  • Συστατικές επιστολές και αναφορές από πρώην εργοδότες.
  • Γραφεία ευρέσεως εργασίας
  • Άλλες μορφές αξιολόγησης
  • Πληροφορίες από τρίτους (πχ πρώην εργοδότες) θα ζητηθούν μόνο όταν έχει γίνει προσφορά εργασίας σε εσάς και θα σας ενημερώσουμε πριν το πράξουμε.

Αφού λάβουμε το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή ή την αίτηση υποψηφιότητάς σας, τότε θα επεξεργαστούμε αυτές τις πληροφορίες για να αποφασίσουμε εάν πληρείτε τις βασικές απαιτήσεις για την θέση. Εάν αποφασίσουμε να σας καλέσουμε για μια συνέντευξη, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε στη συνέντευξη για να αποφασίσουμε αν θα σας προσφέρουμε την θέση.

 

Σκοπός συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εμπίπτει σε έναν από τους επιτρεπόμενους λόγους. Γενικά, συλλέγουμε δεδομένα, ώστε να μπορούμε να διεξάγουμε δραστηριότητες που εντάσσονται στα νόμιμα συμφέροντα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και συνδέεται άμεσα με τη σχέση απασχόλησης και για σκοπούς που προκύπτουν από διατάξεις του εφαρμοστέου νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Ενδεικτικά παραδείγματα περιπτώσεων επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων παρατίθενται παρακάτω:

  • Το έννομο συμφέρον να επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κατά τη διαδικασία πρόσληψης και να τηρούμε αρχεία της διαδικασίας. Η επεξεργασία δεδομένων από τους αιτούντες εργασία μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τη διαδικασία πρόσληψης, να αξιολογούμε και να επιβεβαιώνουμε την καταλληλότητα ενός υποψηφίου για απασχόληση και να αποφασίζουμε σε ποιον να προσφέρουμε μια θέση εργασίας. Σε περίπτωση που δεν περιορίζεται το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα προβεί στην αξιολόγησή σας για κάθε πρόσφορη θέση απασχόλησης ανάλογη των αναφερόμενων προσόντων και δεξιοτήτων σας.
  • Η επανεκτίμηση σας σε μεταγενέστερο χρόνο για τη στελέχωση της ίδιας ή άλλης θέσης εργασίας εντός της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ εντός πάντα του προβλεπόμενου χρόνου διατήρησης των δεδομένων που ορίζεται κατωτέρω.
  • Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να μπορέσουμε να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας.
  • Για την συμμόρφωσή με νομικές ή/και κανονιστικές μας υποχρεώσεις ως εργοδότες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να επεξεργαστούμε δεδομένα για να διασφαλίσουμε ότι τηρούμε νομικές υποχρεώσεις. Για παράδειγμα, είναι υποχρεωτικό να ελέγχεται η επιλεξιμότητα του επιτυχόντος αιτούντος για εργασία στην Ελλάδα πριν από την έναρξη της απασχόλησης, προκειμένου να εκτελέσει τα νομικά απαιτούμενα καθήκοντα.
  • Για να προστατεύσουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα.
  • Για την προστασία του Δημοσίου Συμφέροντος.
  • Για σκοπούς τεκμηρίωσης, ελέγχου και διασφάλισης πρακτικών ισότητας, ισότιμης αντιμετώπισης και ίσων ευκαιριών στην εργασία των υποψηφίων.
  • Για να αντιμετωπίσουμε νομικές αξιώσεις που διατυπώνονται εναντίον μας.
  • Θα χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την φυσική και πνευματική σας υγεία και τυχόν ειδικές ανάγκες σας για να εξετάσουμε αν πρέπει να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες προσαρμογές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης, για παράδειγμα εάν πρέπει να γίνουν προσαρμογές κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ή μιας συνέντευξης.

 

Περαιτέρω γνωστοποίηση και επεξεργασία ΔΠΧ

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης σας η Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ενδέχεται να διαβιβάσει εσωτερικά στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ προσωπικά σας δεδομένα σε αρμόδια στελέχη της και διευθυντές τμημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης σας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να προωθήσει προσωπικά σας δεδομένα σε εξωτερικούς συμβούλους επιλογής προσωπικού. Η διαβίβαση των δεδομένων θα γίνεται με την διασφάλιση ότι αυτά τα τρίτα μέρη λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών σύμφωνα με τις πολιτικές μας και τηρούν απόλυτη εμπιστευτικότητα. Δεν θα επιτραπεί σε αυτά τα τρίτα μέρη η επεξεργασία των προσωπικώς σας δεδομένων για άλλους σκοπούς πλην αυτών που έχουν συμφωνηθεί.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να διαβιβάσει προσωπικά δεδομένα υποψηφίων στην εταιρεία ΤΞΝΕ ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΤΕΛΣ Α.Ε (ξενοδοχείο Olympic Palace) με σκοπό την ενδεχόμενη προσφορά θέσης εργασίας σε αυτό.

Δεν διαβιβάζουμε ή κοινοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Προστασία των προσωπικών δεδομένων σας

Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε μια σειρά διαφορετικών πόρων, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αρχείου (καρτέλα υποψηφίου), σε συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και σε άλλα συστήματα πληροφορικής (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - email). Τα δεδομένα φυλάσσονται στο σύνολο και τη μορφή στην οποία υποβάλλονται, χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση στο περιεχόμενό τους.

Έχουμε θεσπίσει μια σειρά τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας για να αποτρέψουμε τη χρήση ή την πρόσβαση των προσωπικών σας πληροφοριών με μη εξουσιοδοτημένο ή παράνομο τρόπο, την τυχαία απώλεια ή βλάβη της ακεραιότητάς τους, την αλλαγή ή την αποκάλυψή τους. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο σε εκείνους που έχουν επιχειρηματική ανάγκη να γνωρίζουν. Θα επεξεργάζονται μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας. Τα Προσωπικά Δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτο Εκτελούντα την Επεξεργασία μόνον εάν αυτός δέχεται να συμμορφωθεί με τα συγκεκριμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας των δεδομένων.

Σε ενδεχόμενη παραβίαση της ασφάλειας των δεδομένων θα ειδοποιήσουμε εσάς και τυχόν εφαρμοστέους ρυθμιστικούς φορείς όπου θα είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

 

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν η αίτησή σας για την απασχόληση είναι επιτυχής, τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διαδικασία πρόσληψης θα μεταφερθούν στον φάκελο Ανθρωπίνου Δυναμικού (ηλεκτρονικά και σε έντυπη μορφή) και θα διατηρηθούν κατά τη διάρκεια της απασχόλησής σας. Οι περίοδοι για τις οποίες θα διατηρηθούν τα δεδομένα σας θα σας παρασχεθούν σε μια νέα πολιτική απορρήτου για τους υπαλλήλους.

Εάν η αίτησή σας για την απασχόληση είναι ανεπιτυχής, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά τρόπο συνεπή με την ισχύον νομικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων για περίοδο 2 ετών. Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την περίοδο αυτή έτσι ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε, σε περίπτωση νομικής απαίτησης, ότι δεν έχουμε κάνει διακρίσεις εις βάρος των υποψηφίων και ότι έχουμε διεξαγάγει την διαδικασία της πρόσληψης με δίκαιο και διαφανή τρόπο. Επίσης ενδέχεται σε μια μελλοντική ανάγκη κάλυψης μιας θέσης απασχόλησης να θέλουμε να επανεξετάσουμε την αίτησή σας. Μετά από αυτή την περίοδο, θα καταστρέψουμε με ασφάλεια τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με την πολιτική διατήρησης δεδομένων και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

 

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Δεν θα ληφθεί απόφαση σχετικά με εσάς αποκλειστικά με βάση την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων (όπου λαμβάνεται απόφαση σχετικά με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος χωρίς ανθρώπινη συμμετοχή) που έχει σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς.

Τα δικαιώματα σας

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που τίθενται στη Νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έχετε τα εξής δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Δικαίωμα ενημέρωσης διαφάνειας: Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιος επεξεργάζεται τα δεδομένα σας, πώς τα επεξεργάζεται, ποια είναι αυτά και για ποιον λόγο και αυτός είναι ο σκοπός αυτής της πολιτικής.
  • Δικαίωμα πρόσβασης. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων και συμπλήρωσης ελλιπών στοιχείων.
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία, κ.ο.κ.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας, έχετε αντιρρήσεις ως προς την αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης. Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγεται το δημόσιο συμφέρον.
  • Δικαίωμα στην ανθρώπινη παρέμβαση. Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις όταν μια απόφαση που σας αφορά βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και η απόφαση αυτή παράγει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει σημαντικά.
  • το δικαίωμα ρύθμισης τυχόν αυτόματης λήψης αποφάσεων και ομαδοποίησης των προσωπικών δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλονται σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων κατά τρόπο που να επηρεάζει αρνητικά τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας επικοινωνώντας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά εγγράφως με αίτημα, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του και θα σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του. Αν δεν λάβετε απάντηση εντός 30 ημερών ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση μας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

 

Αρχή  Προστασίας  Δεδομένων  Προσωπικού  Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλ: +30-210 6475600
Φαξ: +30-210 6475628
email: contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr

 

Αιτήματα, Ερωτήματα, Προβληματισμοί ή Παράπονα

Αν θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα ή αντίρρηση, αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου ή αν θέλετε να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή τους συνεργάτες της εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κος Κωνσταντίνος Κετεντζόγλου
ΤΞΝΕ ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΤΕΛΣ ΑΕ 
Ξενοδοχείο Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center
Λεωφόρος Ηρακλειδών,Ιξιά, Ροδος, 85101, Ελλάδα
Τηλ:  +30 22410 79900
Φαξ: +30 22410 30434 
Email: info@olympicpalacehotel.com
http://www.olympicpalacehotel.com

 

Τροποποιήσεις στην παρούσα πολιτική

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτή τη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις σχετικές πρακτικές που ακολουθεί ανά πάσα στιγμή προκειμένου να ανταποκρίνεται στις αλλαγές στο ρυθμιστικό περιβάλλον, τις επιχειρηματικές ανάγκες ή να ικανοποιεί τις ανάγκες των υποκειμένων, των ιδιοκτησιών, των στρατηγικών συνεργατών και των παρόχων υπηρεσιών.

Οι ενημερωμένες εκδόσεις θα δημοσιεύονται στον ιστότοπο στην διεύθυνση … και θα φέρουν ημερομηνία δημοσίευσης, ώστε να γνωρίζετε πάντα πότε ενημερώθηκε για τελευταία φορά η πολιτική. Σας συνιστούμε να ελέγχετε συχνά τον ιστότοπο μας για να δείτε την ισχύουσα πολιτική περί απορρήτου και να βεβαιωθείτε ότι είστε σύμφωνοι με οποιεσδήποτε αλλαγές έχουν γίνει σε αυτήν.

placeholder
Awards & Recognitions
There is no better reward for us than to see fully satisfied repeat guests and travel partners showing their appreciation for our continuous efforts. Over the years, Olympic Palace has achieved significant recognitions and awards, which propel even further our commitment in constantly improving our product & services offered.
Travelers' Choice award 2022
Recommended 2022
Hallf of Fame: 2015-2019
Recognition of Excellence 2022
TUI | Quality Hotel 2020
ISO 22000:2005
ISO 9001:2008
JET2 | Exceptional Service
Travelers' Choice award 2020
Recommended 2019
Certificate of excellence 2017
Green Key 2018
Quality Award Winner 2016
Green Key 2016 & 2017
placeholder
Contact Info

Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center,

Iraklidon Avenue, Ixia,

Rhodes, 85101, Greece,

Tel: +30 22410 79900,

Fax: +30 2241030434,

E-mail: info@olympicpalacehotel.com

T.B.R.N : 1476K015A0256800

powered by nelios.com

Espa Banner

WEB CHECKIN